Brons voor Rick Sonnema op WW Cup in Duitsland

Foto: Leo Sonnema
23 mei 2022, 17:22
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Ter voorbereiding op de Karate 1 Series A in Egypte op vrijdag 10 juni heeft Rick Sonnema uit Wijk en Aalburg op 22 mei deelgenomen aan de WW Cup in Duitsland waar hij brons behaalde.

Tijdens de eerste ronde was de score van Sonnema goed voor een plaats bij de beste vier. Dat leverde hem een plaats op in de volgende ronde. Tijdens de tweede ronde eindigde Sonnema als derde in de poule waarmee hij zich plaatste voor de bronzen finale.

In deze finale om de derde plaats probeerde Sonnema een nieuwe kata. Een kata die in de trainingen goed verliep en waarbij hij nieuwsgierig was hoe de scheidsrechters zijn uitvoering zouden beoordelen. Met een score van 25.88 werd deze voor een eerste uitvoering goed beoordeeld. Met deze score behaalde Rick Sonnema een mooie derde plaats.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl