Woon de vergadering van de Sportraad bij

Foto: Gemeente Altena
24 mei 2022, 23:37
Verlopen

ALTENA - Op donderdag 2 juni om 19.30 uur vergadert de Sportraad van de gemeente Altena. U bent van harte welkom om de vergadering van de Sportraad Altena als toehoorder bij te wonen.

De Sportraad Altena adviseert de gemeente over haar sportbeleid. Sporten en bewegen is gezond. Veel mensen beleven er plezier aan en ontmoeten er anderen. De Sportraad denkt mee met de gemeente over het beweegaanbod en of iedereen mee kan doen. Op de agenda staan onder meer de onderwerpen: Nationale Sportweek met buurtsportcoaches, Brief Nationale Sportraad aan minister Kuipers en Terugkoppeling vanuit de werkgroepen. Voorafgaand aan de vergadering is er om 19.00 uur een ontmoeting met Team Omloop van de Biesbosch en WTC Nieuwendijk.

De vergadering is bij Obisk aan De Hoogjens 24 in Sleeuwijk. U bent van harte welkom om de vergadering van de Sportraad Altena als toehoorder bij te wonen. U kunt zich hiervoor aanmelden via secretaris@sportraadaltena.nl en via de website www.sportraadaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl