Laatste muziek- en dichterspodium voor de zomer

Foto: Irene Damminga
25 mei 2022, 18:09
Verlopen

WERKENDAM - Op dinsdag 7 juni is er weer een sfeervol en gezellig muziek- en dichterspodium in basisschool Het Baken aan de Koelemaaier 1 in Werkendam.

De dichter van de maand is Nico van Wijk uit Zuilichem. Hij schrijft regelmatig prijswinnende gedichten. Zijn vader was Werkendammer en ook daarover schreef Nico een aantal gedichten. De muzikale invulling wordt verzorgd door GJ-kwadraad, bestaande uit Geert Jan Dussel en Jan van Harten. Dit muzikale duo bespeelt meerdere instrumenten en zingen hun eigen liedteksten; humoristisch met een serieuze ondertoon. Zij treden twee keer op tijdens de avond. De inloop is vanaf 19.20 uur.

Spontaan zelf voordragen op het open podium? Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden voor het open podium. En als u dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat u (nog) geen ervaring hebt met voordragen van uw gedichten, kan Marcel u hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie mail naar info@marcelvaandrager.nl of kijk op www.nederlandsdichterspodium.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl