Zomeravondconcert rond 75-jarig jubileum Muziekvereniging Irene

Foto: Facebook Muziekvereniging Irene
25 mei 2022, 18:33
Verlopen

WERKENDAM - Muziekvereniging Irene uit Werkendam bestaat dit jaar 75 jaar. Een mooie aanleiding voor de vereniging om een zomeravondconcert te organiseren op zaterdag 11 juni bij het eigen clubgebouw te Werkendam.

Opgericht op 1 februari 1947 begon Irene als een fanfarekorps en geleidelijk kwamen er steeds meer onderdelen bij, zoals een drumband, een blaaskapel, een dweilband en een slagwerkgroep. Inmiddels is de fanfare een drumfanfare geworden. De verschillende onderdelen binnen de muziekvereniging maken het mogelijk voor leden om diverse soorten muziek te spelen en het komt daarom geregeld voor dat zij aan verschillende groepen meedoen. 

Voor het zomeravondconcert sluiten ONS uit Nieuwendijk en Juliana uit Uitwijk ook aan. Het concert start om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur. De toegang is gratis. De locatie is bij het clubgebouw van Irene op het parkeerterrein Werkina aan de Graaf van Hornelaan 46 in Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl