Julian Geelhoedt naar Kozakken Boys

26 mei 2022, 11:07
Verlopen

NIEUWENDIJK/WERKENDAM - Julian Geelhoedt verruilt volgend seizoen de zaterdagtweedeklasser Altena voor tweede divisionist Kozakken Boys.

Technisch directeur Johan van der Werff, die momenteel bij Altena ook trainer is van Geelhoedt, zegt dat Kozakken Boys er elk jaar naar streeft om een speler uit de regio een kans te geven om zich bij de club te ontwikkelen. Geelhoedt heeft volgens hem zich op lager niveau uitstekend ontwikkeld, maar een stap naar een hoger spelende club tot nu toe afgehouden.

De 28-jarige aanvoerder van Altena zegt ernaar uit te zien. “Het overgrote deel van de jongens bij Kozakken Boys komt van clubs uit het betaalde voetbal. Om me met dat niveauverschil te meten maakt de uitdaging erg mooi”, aldus Geelhoedt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl