De HartenBrigade start ‘Hartelijke Huiskamer’ in Het Vlechtwerk in Werkendam

Foto: Archief
29 mei 2022, 19:52
Verlopen

WERKENDAM - Vanaf dinsdag 7 juni starten Nicolette van Andel en haar team met samen soep eten aan de H.J Roubosstraat 3 in Werkendam.

Iedereen die het fijn vindt om te genieten van heerlijke verse soep en een warm gesprek is van harte welkom. Niet alleen mensen geboren in Altena, maar ook Oekraïense of anderstalige gasten zijn van harte welkom. Vindt u de eerste keer wellicht spannend? De drempel is laag en samen met iemand komen mag altijd. De kosten zijn € 2,- per keer. Er kunnen ook knipkaarten van 5 of 10 gekocht worden.

Iedereen is na het eten welkom om nog even na te kletsen onder het genot van een kop koffie of thee. Een spelletje doen of puzzeltje leggen behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de eerste keer vindt men het leuk om te weten hoeveel gasten er ongeveer komen, dus graag aanmelden via telefoon of mail is fijn. Lijkt het u leuk om regelmatig als soepkoker of gastvrouw/heer aanwezig te zijn? Het team hoort het graag via 06-38694800 of info@dehartenbrigade.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl