Eerste Drongelse rommelmarkt op de planning

Foto: Archief
31 mei 2022, 22:41
Verlopen

DRONGELEN - De eerste Drongelse rommelmarkt wordt een feit. Twee jaar geleden stond de eerste Drongelse rommelmarkt al op de agenda, maar kon destijds niet doorgaan vanwege de geldende coronamaatregelen.

Op zaterdag 2 juli zal de eerste Drongelse rommelmarkt plaatsvinden. De rommelmarkt is van 14.00 uur tot 20.00 uur. Rondom het dorpshuis komen kramen te staan. Een kraam kost € 20,00. Wilt u op de rommelmarkt staan en uw spullen verkopen? Laat dit de organisatie weten door een mail te sturen naar rommelmarkt@dorpshuisdrongelen.nl.

Maar behalve de kramen zal er ook een springkussen komen te staan voor de kinderen. De bar en het terras zullen ook geopend zijn. Gezellig op het terras met een drankje even bijkletsen met een bekende die u tegenkomt. En krijgt u honger, dan kunt u bij het dorpshuis ook terecht om te eten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl