Nachtafsluiting Merwedebrug van Gorinchem richting Breda

Foto: Sander van Strien
3 juni 2022, 20:42
Verlopen

REGIO - Van vrijdagavond 3 juni 22.00 uur tot zaterdagochtend 4 juni 07.00 uur repareert Rijkswaterstaat het wegdek op de Merwedebrug A27.

Daarvoor is de brug in de richting Breda afgesloten voor het wegverkeer tussen knooppunt Gorinchem en afrit Werkendam (23). In de richting Utrecht is een rijstrook afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd. Recent is geconstateerd dat het wegdek dusdanige slijtage vertoont dat reparatie op korte termijn nodig is. 

Voor de werkzaamheden aan de Merwedebrug gelden van vrijdagavond 3 juni 22.00 uur tot zaterdagochtend 4 juni 07.00 uur de volgende afsluitingen: De A27 richting Breda tussen knooppunt Gorinchem en afrit Werkendam is dicht. Op de A27 richting Utrecht is één van de twee rijstroken afgesloten. Dit is nodig om de werkzaamheden aan de andere zijde veilig uit te kunnen voeren en oprit Avelingen (24) gaat op 3 juni om 21.00 dicht. Het verkeer in de richting van Breda kan via de A15 en A2 of via de A15 en A16.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl