Oog Voor Elkaar: fietsen voor goede doelen door Altena

Foto: Archief
3 juni 2022, 20:58
Verlopen

ALTENA - Op 2 juli en/of 3 juli kunnen fietsliefhebbers op de fiets stappen, de prachtige streek ontdekken, een culinaire pitstop maken bij lokale ondernemers en tegelijk goede doelen steunen. Met de fietstour wordt geld opgehaald voor pleeggezinnen uit Altena en Stichting Wensambulance.

Omkijken naar elkaar door te fietsen met elkaar. Dat is het doel. Een fiets tweedaagse georganiseerd door de Samenwerkende Serviceclubs uit Altena: Kiwanis Heusden Altena, Rotary Club Altena, Lions Land van Heusden en Altena en Lions Werkendam. U kunt als vrienden, familieleden of collega’s de goede doelen steunen door een routekaart te kopen. Er zijn drie prachtige fietsroutes uitgestippeld door Altena: Kastelen en boeren (Slot Loevestein), Vissers en stropers (Biesbosch) en Koren en kaas (polders Andel en Dussen). Een routekaart koopt u, voor € 10,00 per groep, via www.biesboschlinie.com/oogvoorelkaar.

U kunt als bedrijf de goede doelen financieel steunen en collega’s een fietsroute laten fietsen, door een sponsorpakket te kopen. Een sponsorpakket koopt u door contact op te nemen met Theo van der Stelt op 06-81612086.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl