Inloopspreekuur windmolens Waalwijk in Dussen

Foto: Archief
4 juni 2022, 09:01
Verlopen

DUSSEN - Op woensdag 15 juni organiseert de gemeente Waalwijk een inloopspreekuur over de mogelijke plaatsing van windturbines langs de Bergsche Maas.

Tussen 15.00 en 17.00 uur kunt u binnenlopen bij de Dussenaar in Dussen om uw vragen te stellen of input te geven. Medewerkers van gemeente Waalwijk en Altena zijn die middag aanwezig. Op woensdag 6 juli is er een 2e inloopspreekuur in Drongelen. De tijd en locatie hiervoor volgen nog.

Deze inloopspreekuren zijn onderdeel van een reeks bijeenkomsten die Waalwijk organiseert rond windenergie. Inwoners van Altena zijn ook op die bijeenkomsten van harte welkom. Kijk voor meer informatie ook op waalwijk.nl/duurzame-energie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl