Goede generale voor EK

Foto: John Weeda
7 juni 2022, 18:07
Verlopen

WERKENDAM - Beachvolleybalteam Lynn van Mill-Jill Weeda wist voor het eerst in hun carrière het podium te behalen tijdens de Eredivisie beach tour. Een hele mooie prestatie van deze Werkendamse meiden op het hoogste niveau van Nederland.

Deze prestatie is tevens een uitstekende generale repetitie voor het Europees Kampioenschap onder 22 jaar, waaraan zij komend weekend deelnemen. Dit EK wordt gespeeld in Nederland.

De trainingsmaatjes van Lynn en Jill, Julia Kee en Rianne Stok, leverden ook een hele mooie prestatie met een vierde plaats en ook nooit eerder reikten zij zo hoog. Het team Sarah van Esch-Anique Tavenier wist de poule helaas niet door te komen, maar lieten ook mooi spel zien. Het belooft derhalve voor de Werkendamse teams een mooie beachvolleybal zomer te worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl