Ondernemend Altena start nieuw netwerkevent: De BusinessBorrel

Foto: Pixabay
7 juni 2022, 18:13
Verlopen

ALTENA - Al ruim tien jaar timmert B2B Platform Ondernemend Altena aan de weg. Ondernemers vinden, verbinden en ondernemerschap versterken is daarbij het credo. Dat deed en doet de stichting op de meest uiteenlopende manieren.

Van Open Coffee’s tot Espresso-kennissessies. En van netwerkvaren tot Business Breakfast in de Biesbosch. Per 1 juli komt daar een nieuw event bij: de Ondernemend Altena BusinessBorrel. Het jongste evenement naast het onlangs gelanceerde Zakenpraat en het meest recente project, Ondernemend Altena College. Op vrijdag 1 juli staat dan ook de allereerste Ondernemend Altena BusinessBorrel gepland. Dat gebeurt bij Proeflokaal Den Dijk in Wijk en Aalburg. De BusinessBorrel is een laagdrempelig netwerkmoment.

Het is de bedoeling dat De BusinessBorrel een terugkerend event gaat worden, waarbij steeds voor een andere horecagelegenheid wordt gekozen binnen de gemeente Altena. BusinessBorrel 2.0 vindt om die reden dan ook in de regio rond Werkendam plaats. Stichting Ondernemend Altena wil met dit evenement een ander segment ondernemers bereiken. Ondernemers zijn dan ook van harte welkom op 1 juli van 16.00 tot 19.00 uur. Aanmelden via de website van Ondernemend Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl