Raïsa Schoon naar WK Beachvolleybal

Foto: Pim Waslander
7 juni 2022, 18:03
Verlopen

WERKENDAM - Deze week reist het beachvolleybalster Raïsa Schoon samen met haar partner Katja Stam af naar Rome. In de Italiaanse hoofdstad wordt op het prachtige Olympische Foro Italico het Wereldkampioenschap beachvolleybal gespeeld.

Het team Schoon-Stam is, als aanvoerder van de wereldranglijst, ook als eerste geplaatst op dit WK. Een uniek uitgangspunt voor de jonge 20-jarige Werkendamse speelster, om tussen de groten der aarde op deze historische grond voor het eerst aan een wereldkampioenschap bij de senioren deel te nemen.

De poule wedstrijden worden gespeeld vanaf vrijdag, de teams die de poule doorkomen gaan verder in een knock out systeem vanaf woensdag en donderdag erna. De finales zullen dan aansluitend in het weekend worden gespeeld.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl