Truckerdag in het Land van Heusden en Altena vanuit Giessen

Foto: Archief
7 juni 2022, 17:42
Verlopen

ALTENA - Zaterdag 18 juni is de jaarlijkse truckerdag voor verstandelijk gehandicapten in het Land van Heusden en Altena. Voor de 35e keer organiseert Stichting Sport en Spel Gehandicapten uit Andel deze dag. Daarom wordt er een extra feestelijke invulling aan gegeven.

Wat destijds begon met zo’n 30 vrachtwagens is nu uitgegroeid tot een evenement met ruim 100 trucks, een touringcar en een rolstoelbus. Dankzij de enthousiaste medewerking en inzet van vele transportondernemers, chauffeurs en vrijwilligers is deze dag weer mogelijk. De tocht begint in Giessen aan de Expeditiestraat 9. Om 9.00 uur wordt daar verzameld en ingestapt, waarna de stoet rond 10.00 uur zal vertrekken.

De route gaat vanuit Giessen via Andel naar Babyloniënbroek. Dan via Hank, Dussen, Meeuwen, Drongelen, Eethen en Genderen naar Wijk en Aalburg. Van daaruit door Veen, Andel en weer terug naar Giessen, waar men rond 13.30 uur aankomt. Daar wordt een lekkere lunch geregeld en zorgt zanger Wim van den Heuvel uit Werkendam voor gezellige muziek. De volledige routebeschrijving is te zien op de website van Stichting Sport en Spel Gehandicapten: www.stichtingsportenspel.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl