Zilveren NK plak voor Voltena MA1

Foto: Bas Cornet
7 juni 2022, 17:59
Verlopen

WERKENDAM - Op zaterdag 4 juni hebben de MA1 van Voltena de zilveren plak veroverd op het Nederlands Gesloten Jeugd Kampioenschap.

Het kampioenschap gaat tussen de teams die kampioen zijn geworden in hun regio in de Top Divisie. Het kampioenschap werd gespeeld in sporthal De Bosbadhal in Emmeloord. Na drie spannende poulewedstrijden plaatsten de MA1 zich voor de finale om het Nederlands Kampioenschap.

Helaas was in de finale Primma Donnakaas uit Huizen een maatje te groot en moesten de meiden van Voltena genoegen nemen met een tweede plaats. Nadat de teleurstelling was verwerkt, waren de meiden toch trots op hun behaalde tweede plaats op het NK.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl