Ook dit jaar weer een gezellige Jaarmarkt in Wijk en Aalburg

Foto: Archief
11 juni 2022, 06:18
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De Jaarmarkt in Wijk en Aalburg wordt dit jaar weer gehouden op de gebruikelijke zaterdag voor Vaderdag. Dit jaar is dat zaterdag 18 juni 2022.

Alle activiteiten vinden weer plaats in en om het winkelcentrum aan de Markt en De Galerij. Als vanouds heeft de organisatie weer de Rommelmarkt met afgelopen jaar met meer dan 80 kramen, waar veel mensen op af komen. Op de Warenmarkt met maar liefst 150 kramen en ruim 250 meter standplaats kunt u van alles vinden voor onder andere een leuk cadeau.

Ook verschillende organisaties, goede doelen en verenigingen zullen vragen om ondersteuning en meer bekendheid. Op het Horecaplein kunt u tussendoor genieten van een drankje. U bent welkom vanaf 10.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl