Oogcafé actief in HartenJager in Giessen

Foto: Archief
15 juni 2022, 18:48
Verlopen

GIESSEN - In de HartenJager in Giessen is men vanaf heden iedere dinsdag actief met een Oogcafé. Iedere dinsdagmorgen vanaf 10.00 uur komen bezoekers bij elkaar om, samen met vrienden en familieleden, een kop koffie te drinken met elkaar en activiteiten te ondernemen.

In de HartenJager aan de Parallelweg 35 in Giessen is dit één van de vele activiteiten die wekelijks georganiseerd wordt. De ruimte van De Hartenjager bestaat uit een gezellige zaal, dat uitziet op het groen. Er kunnen activiteiten ondernomen worden zoals een wandeling naar het winkelcentrum. Het Almbos ligt aan de overkant van de weg, zodat begeleid wandelen in het groen een optie is. Aangepast sporten behoort ook tot de mogelijkheden.

Wie vervoersproblemen heeft om naar het Oogcafé te komen, kan contact leggen met Trema, die wellicht een oplossing heeft met Automaatje. Om 12.00 uur wordt er zelfgemaakte soep geserveerd met brood en kruidenboter. Daarvoor komen ook andere mensen langs. Iedereen die er trek in heeft, kan er van meegenieten. Rond 13.00 uur is de bijeenkomst afgelopen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl