Eerste Altena Poetry Slam in Xinix

Foto: Archief
18 juni 2022, 06:01
Verlopen

NIEUWENDIJK - Stichting Poezie Land van Altena houdt op 27 januari 2023 in samenwerking met Xinix en Bibliotheek Cultuurpunt Altena het eerste Altena Poetry Slam.

Altijd al gedacht dat er woorden in u zitten, die de moeite waard zijn om te delen met publiek? Grijp uw kans en geef u op voor de eerste Altena Poetry Slam. Zowel ervaren als minder ervaren woordkunstenaars, woonachtig in het Land van Heusden en Altena, kunnen meedoen. U kunt uzelf vanaf nu aanmelden. Komend najaar worden drie workshops gegeven onder leiding van onder andere Roos Biesheuvel en Leny van der Ham op 5 oktober, 2 november en 7 december. In januari wordt een generale repetitie gehouden en op 27 januari is de eerste Altena Poetry Slam.

Tijdens de eerste Altena Poetry Slam in Xinix treedt de Nederlands Kampioen Monique Hendriks op en de deelnemers uit Altena. De bijdragen worden door de jury, bestaande uit Frans Buijserd en Marieke van Leeuwen plus het publiek beoordeeld. Ook is er een muziekoptreden in Xinix. Opgeven kan via poezielandvanaltena@gmail.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl