Een fijne dag voor mensen met dementie

Foto: Gemeente Altena
19 juni 2022, 13:49
Verlopen

ALTENA - Heeft u dementie? Bent u partner of familielid van iemand met dementie? De gemeente Altena zoekt mensen die mee willen doen met een onderzoek.

Deze zomer voert gemeente Altena een onderzoek uit naar de behoefte aan dagactiviteiten voor mensen met dementie. De centrale vraag is: wat maakt dat u een fijne dag heeft? Is dat zo lang mogelijk doorgaan met uw lievelingshobby, of af en toe samen met anderen eten of fietsen, blijft u graag uw partijtje mee blazen in een orkest ? Of trekt u bij voorkeur op met gelijkgestemden? De gemeente vindt het belangrijk om dit voor de toekomst van Altena te weten. Vanzelfsprekend verwacht de gemeente ook meer informatie te verzamelen over wat mantelzorgers met een partner of ouder met dementie nodig hebben. Samen optrekken en af en toe even tijd voor jezelf.

Heeft u dementie? Bent u partner of familielid van iemand met dementie? Komt u in uw koor of sportvereniging leden met dementie tegen of verzorgt u al dagactiviteiten voor mensen met dementie? Wij zoeken mensen die mee willen doen met het onderzoek. Heeft u belangstelling of vragen? Neem dan contact op met Sandra Krebber, projectleider, via s.krebber@gemeentealtena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl