Enquête over veiligheid in Altena

Foto: Gemeente Altena
19 juni 2022, 13:47
Verlopen

ALTENA - Voelt u zich veilig in uw buurt? En voelt u zich online veilig? Ervaart u overlast in uw woonomgeving? Waar moet de gemeente Altena de komende jaren vooral aan werken, als het om veiligheid gaat?

De gemeente Altena hoort graag uw ervaring en mening over veiligheid in uw omgeving. Doe mee en help de gemeente om de veiligheid in Altena te verbeteren. U kunt tot en met 30 juni meedoen aan de enquête veiligheid. Vul de vragenlijst in via www.gemeentealtena.nl/enqueteveiligheid. Het invullen duurt maximaal 5 minuten.

De gemeente waardeert het enorm als u de vragenlijst invult. Met uw antwoorden geeft inzicht in wat u ervaart en belangrijk vindt op het gebied van veiligheid. Met de uitkomsten van de enquête kan men gericht werken aan een veilig Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl