A27 bij Hank enige tijd dicht door ongeval met meerdere voertuigen

Foto: archief
21 juni 2022, 08:02
Verlopen

HANK - De A27 was dinsdagochtend tussen Nieuwendijk in de richting van Raamsdonksveer afgesloten in verband met een ongeval. Bij het ongeval waren meerdere voertuigen betrokken.

Het ongeval gebeurde dinsdagochtend net na 7.00 uur. Hierbij zijn meerdere hulpdiensten opgeroepen, waaronder een traumahelikopter. Om hulpdiensten de ruimte te bieden, werd de weg afgesloten. Verkeer richting Breda werd aangeraden om via de A15, A2 en A59 te rijden over Den Bosch en Waalwijk.

Rijkswaterstaat liet weten dat er een file van ruim tien kilometer stond met daarbij ingesloten verkeer dat het incident niet kon passeren. Er werd een fysieke afzetting gecreëerd, zodat het ingesloten verkeer veilig teruggeleid kon worden. Weggebruikers in de richting Gorinchem moesten ook rekening houden met vertraging. Vanaf Oosterhout stond een kijkersfile.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl