Gratis kasteeltuinconcert van Fanfares Wilhelmina en St. Caecilia

Foto: Stichting Vrienden van Kasteel Dussen
21 juni 2022, 20:49
Verlopen

DUSSEN - Een bijzonder leuke traditie kan op 3 juli weer doorgaan, want als altijd sluiten Fanfare Wilhelmina uit Dussen en St. Caecilia uit Hank het culturele seizoen van Stichting Vrienden Kasteel Dussen af met een kasteeltuinconcert.

Zo kunt u elkaar in zomerse, ongedwongen sfeer ontmoeten en tussen de muziek door, onder het genot van een drankje, een beetje bijpraten. Met het aloude kasteel onverstoorbaar op de achtergrond.

Zoek uw klapstoeltje of picknickkleedje maar vast op, ondertussen duimt de organisatie voor een prachtige zondagmiddag, want alleen bij heel slecht weer, moet het worden afgeblazen. U bent welkom op zondag 3 juli. De toegang is gratis. Het concert begint om 14.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.kasteel-dussen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl