Inloophuis Altena stopt ermee vanwege te weinig bezoekers

Foto: Archief
23 juni 2022, 18:20
Verlopen

WOUDRICHEM - Het Inloophuis Altena stopt ermee. In De Werf in Woudrichem biedt het inloophuis wekelijks een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker en hun naasten, maar er komen vaak geen of slechts enkele bezoekers op af.

Extra publiciteit zoals advertenties en flyers bij huisartsen en fysiopraktijken, leverde geen extra bezoekers op. De enige momenten die wat meer bezoekers trokken waren lezingen en een workshop, maar ook hierbij niet de aantallen waarop werd gehoopt.

In een gezamenlijk beraad met de vrijwilligers heeft het bestuur daarom besloten te stoppen met het Inloophuis. Wel stelt het daarbij de vraag of mensen in Altena die door kanker worden getroffen, op een andere wijze hun weg in begeleiding en ondersteuning kunnen vinden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl