Riveer vaart in juli en augustus volgens midzomerdienstregeling

Foto: Archief
25 juni 2022, 06:23
Verlopen

REGIO - In de maanden juli en augustus gaat Riveer weer over op de gebruikelijke midzomerdienstregeling, zoals ieder jaar. Hierdoor zijn de vertrektijden van de voet- en fietsveren rondom Gorinchem op sommige momenten anders dan tijdens de reguliere dienstregeling.

In de ochtendspits gaat het veer Gorinchem-Sleeuwijk eenmaal per uur. In de middag geldt dit juist op het traject Gorinchem-Woudrichem. Daarom kan het voor vaste gasten lonen om met het andere traject mee te varen. Gedurende de midzomerdienstregeling gaat het veer Gorinchem-Woudrichem ’s ochtends tot 9.15 uur ieder half uur en ’s middags is dat vanaf 14.30 uur het geval op de route Gorinchem-Sleeuwijk.

Kiest u deze zomer voor de veerpont tijdens een dagje uit naar Loevestein of Vuren? De eerste afvaart met de veerdienst van Gorinchem naar de toeristische trekpleisters is dagelijks om 12.15 uur. Om toch eerder over water naar Loevestein te gaan, vaart Riveer echter om 9.55 uur vanuit Gorinchem een rechtstreekse vaste rit met de watertaxi. Wilt u gebruik maken van deze vroege overtocht? Reserveer dan vooraf via de Watertaxi-telefoon. Gedurende de midzomerdienstregeling is de gehele vloot overdag in bedrijf. Dit betekent dat de watertaxi de gehele maanden juli en augustus vanaf 19.00 uur beschikbaar is.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl