Inbrekers werken juist harder in uw vakantie

Foto: Stichting Nationale Inbraakpreventie Weken (NIPW)
28 juni 2022, 16:48
Verlopen

REGIO - Na twee ‘corona-zomers’ gaan we er de komende zomer weer met zijn allen op uit. Sommigen blijven lekker in eigen land, anderen boeken een reis naar een verre bestemming.

Allerlei voorbereidingen worden getroffen; paspoorten worden vernieuwd, accommodatie wordt geboekt, eventuele inentingen zijn gehaald. Maar is thuis ook alles geregeld? Om te voorkomen dat de thuiskomst een koude douche wordt, is het verstandig om inbraakpreventie-maatregelen te nemen. Als er overduidelijk niemand thuis is, nodigt u de gelegenheidsinbreker eigenlijk uit om bij u eens een kijkje te gaan nemen. Inbrekers komen meestal binnen via de achter- of voordeur. Een ervaren inbreker ziet onmiddellijk of een slot makkelijk te forceren is of dat het juist een zware klus gaat worden. 

Ga naar inbraakmislukt.nl voor zeven tips om uw huis te beveiligen. De stichting Nationale Inbraak Preventie is een publiek-private samenwerking met als doel woningbezitters meer bewust te maken van goede inbraakpreventie, om daardoor bij te dragen aan het substantieel verlagen van het aantal inbra­ken en inbraakpogingen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl