Jongerencentrum de Pomp komt met nieuw zomerprogramma

Foto: Bart Schutte
28 juni 2022, 17:28
Verlopen

ALMKERK - Ook deze zomer organiseert jongerencentrum De Pomp weer wekelijks activiteiten voor jongeren in regio Altena. Elke zaterdagavond opent het jongerencentrum in Almkerk haar deuren met wekelijks een nieuwe zomerse activiteit.

Afgelopen jaren is het jongerencentrum ook in de zomervakantie open geweest voor jongeren en dat is goed bevallen. Daarom dit jaar weer een zomerprogramma voor de thuisblijvers. Op het programma staat onder andere een activiteit met een stormbaan, filmavond met tapas, lasergamen en zaterdag 9 juli wordt er in samen met Stichting Tienerfriends de Friendship een heus ‘watergames event’ in zwembad Werkina in Werkendam georganiseerd.

‘De Pomp’ is een jongerencentrum voor jongeren vanaf de eerste klas tot 23 jaar. Ga jij na de zomervakantie naar de middelbare school? Dan ben je deze vakantie ook alvast welkom bij de activiteiten. Kijk voor meer informatie over de activiteiten en het volledige programma op de website van ‘De Pomp’: depompalmkerk.nl. Jongerencentrum de Pomp is te vinden aan de Sportlaan 3a in Almkerk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl