Oud-voorzitter Ad van Wijk van Kozakken Boys overleden

Foto: Twitter Hendri Visser
28 juni 2022, 17:45
Verlopen

WERKENDAM - De Werkendamse voetbalclub Kozakken Boys is opgeschrikt door het bericht dat oud-voorzitter Ad van Wijk is overleden. Van Wijk overleed dinsdagmorgen, thuis in Werkendam, op 75-jarige leeftijd. 

Ad van Wijk, die overleed aan de gevolgen van een ernstige ziekte, was vanaf 2011 vijf jaar voorzitter van de club uit Werkendam. Van Wijk stond samen met, de door hem aangestelde technische commissie, Kees Spaan aan de wieg van een succesvolle periode met Kozakken Boys. 

Voordat Van Wijk voorzitter werd, was hij al speler, technisch manager en sponsor van de club. Kozakken Boys benoemde Van Wijk voor al zijn verdiensten ook tot erelid.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl