Jaarafsluitingsconcert van Muziekvereniging St. Caecilia

Foto: Sander van Strien
2 juli 2022, 06:05
Verlopen

HANK - Donderdag 7 juli geeft Muziekvereniging St. Caecilia uit Hank een bijzonder buitenconcert. Tijdens het jaarafsluitingsconcert van het opleidingsorkest en het groot orkest zal ook de Blazersklas en de Bolder Bande van zich laten horen.

Na het succes van de blazersklas op de Bolderik waren er kinderen die heel graag door wilden gaan met muziek maken. Deze kinderen vormen samen de Bolder Bande. Volgend schooljaar zal er in groep 6 weer een nieuwe blazersklas starten.

Vanaf 19.00 uur begint het spektakel dat in het teken staat van Zuid-Amerikaanse klanken om al lekker in de stemming van de vakantie te komen. U bent van harte welkom op het Kerkplein in Hank.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl