Start Inloopspreekuur Maatschappelijk Werk in Wijk en Aalburg

Foto: Archief
2 juli 2022, 05:52
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Sinds vrijdag 1 juli heeft het algemeen maatschappelijk werk van Trema het spreekuur uitgebreid met een nieuwe locatie in Wijkestein aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg.

Van 9.00 tot 10.00 uur zit een medewerker van Trema op deze locatie voor u klaar. Trema heeft al van maandag tot en met donderdag spreekuur op het eigen kantoor aan de Singel 16d in Nieuwendijk. Ook daar bent u van harte welkom tussen 9.00 en 10.00 uur.

U kunt bij Trema terecht voor ondersteuning bij schuldhulpverlening en budgetbegeleiding, aanvragen voor de Voedselbank, relatiegesprekken, begeleiding bij echtscheiding, ouderschapsplannen, rouw/verliesverwerking, eenzaamheid, arbeidsgerelateerde problemen, ondersteuning bij administratieve zaken zoals aanvragen van toeslagen of kwijtschelding en trainingen. Alle diensten zijn kosteloos. Mocht u vragen hebben? Stel ze gerust. Trema staat voor u klaar.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl