Aanrijding kruising Middenweg en Duizendmorgen te Andel

Foto: Archief
3 juli 2022, 15:49
Verlopen

ANDEL - Zondagochtend rond 11:10 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de Middenweg met de Duizendmorgen in Andel.

Twee auto’s kwamen door onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Eén van de twee auto’s kwam als gevolg van de aanrijding op zijn kant terecht. De bestuurster werd door de brandweer bevrijd en werd nagekeken in de ambulance. Het andere slachtoffer is ook nagekeken in de ambulance, maar bleek geen letsel te hebben overgehouden aan de aanrijding. Uit voorzorg werd een traumahelikopter opgeroepen, maar de helikopter kon voor de landing weer omkeren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl