Zomerfeesten Almkerk 1 t/m 13 augustus

Foto: Facebook ZFA22
3 juli 2022, 12:46
Verlopen

ALMKERK - Ieder jaar bruist Almkerk aan het einde van de zomervakantie met de Zomerfeesten. Voor editie 2022 is er door werkgroep PLONS weer een meer dan compleet programma opgezet.

De zomerfeesten worden afgetrapt op maandag 1 augustus met het Timmerdorp. Vaste prik tijdens timmerdorp is de Kindershowavond op woensdag 3 augustus. Donderdag 4 augustus is de allereerste feestavond en die is dit jaar in Après Ski thema met artiesten Immer Hansi, Arjon Oostrom en Partyfriex. Daarna volgen de feesten Slam! On Tour op vrijdag 5 augustus en Back To The 90’s and 00’s op zaterdag 6 augustus. Maandag 8 augustus is er een Drive-In Bioscoop en op dinsdag 9 augustus wordt bepaald wie ‘Het Sterkste Duo van Almkerk’ is. Op woensdag 10 augustus is er een tentquiz, donderdag 11 augustus zet de WC-Experience de tent op zijn kop en vrijdag 12 augustus is het Urban Friday. Tot slot op zaterdag 13 augustus kunt u een Solextocht maken door Altena, gaat u voor een hapje en een drankje naar het Foodtruckfestival geniet u van de Top 50 van Almkerk.

De zomerfeesten worden ieder jaar georganiseerd door werkgroep PLONS, als onderdeel van Stichting Jeugdwerk Almkerk ‘De Soos’. Kijk voor alle informatie en het complete programma wat sportief, creatief en muzikaal is, voor jong en oud, op de website www.zomerfeestenalmkerk.nl op op de Facebook pagina ‘zfalmkerk’.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl