Tweedehands zomer boekenverkoop bij Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Archief
5 juli 2022, 16:54
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op woensdag 13 juli van 14.00 tot 16.30 uur wordt er een extra zomer boekenverkoop georganiseerd door Maaswaarden ouderenzorg.

Er staan weer duizenden boeken te wachten om aan een nieuwe eigenaar te worden verkocht. De zomerverkoop is ook een mooie gelegenheid voor alle vakantiegangers, die in de buurt op campings verblijven, om gezellig een paart uurtjes te komen snuffelen tussen de vele boeken en vakantieleesvoer op te doen. De verkoop vindt plaats op de derde etage bij aanleuncomplex Munnikenstate aan de Azaleastreaat 26 in Wijk en Aalburg.

Op alle gebied is er wel iets te vinden, oorlog, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, roman, thriller enz. Iedereen gaat hier wel met iets de deur uit. Voor meer informatie kunt u bellen met Bert Noorloos 0416-698400.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl