Waterpoloërs ZVDO’74 starten voorbereiding tegen PSV Eredivisie jeugd

Foto: ZVDO'74
5 juli 2022, 17:07
Verlopen

ANDEL - Vrijdag 8 juli pronkt er een mooi affiche voor de waterpoloërs van ZVDO’74 uit Altena. Ze starten de voorbereidingen tegen de oudste jeugdploeg van PSV uit Eindhoven.

Voor PSV zal ook Mathé van Noorloos uitkomen. Mathé is geen onbekende in AquaAltena. Deze jeugdspeler uit Veen is door ZVDO opgeleid. ZVDO is enkele jaren geleden gepromoveerd naar de 1e klasse. Een bijzondere prestatie destijds. De club had de seizoenen erop als doelstelling om te handhaven. Hans Bak, de nieuwe trainer, gaat de atleten van ZVDO hierbij helpen.

Komende vrijdag zal het een zwaar potje worden tegen de eredivisie jeugd van PSV. Dit team wist het afgelopen seizoen niet voor niets play-off wedstrijden te spelen aan het einde van het seizoen. ZVDO speelt tegen de top jeugd van Nederland. Dit wordt nog eens bevestigd door het feit dat er binnen het PSV team maar liefst vier spelers geselecteerd zijn voor de jong oranje selectie. Voor sportliefhebbers, die de zomervakantie als toeschouwer willen beginnen, is er vrijdagavond om 20.00 uur gratis toegang voor dit spektakel in AquaAltena in Andel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl