Dit jaar geen Ronde van Hank vanwege werkzaamheden Kerkstraat

Foto: Facebookpagina Ronde van Hank
10 juli 2022, 11:20
Verlopen

HANK - 'Een nachtmerrie van elk wielercomité', zo staat te lezen om de Facebookpagina van de organisatie van de Ronde van Hank. Vanwege de werkzaamheden aan de Kerkstaat in Hank kan de bekende Ronde van Hank dit jaar in september niet doorgaan.

De Ronde van Hank stond aanvankelijk gepland voor zondag 11 september 2022 en zou dan voor de 69e keer plaatsvinden. De organisatie schrijft op sociale media: “Deze nachtmerrie van elk wielercomité schuift de komende tijd steeds verder op naar ons parcours. We hebben daarom gezocht naar andere gezellige maar vooral veilige rondjes in ons dorp. Helaas is dat niet gelukt.”

Daarom heeft de organisatie besloten om voor het eerst sinds 1954 dit jaar geen Ronde van Hank te organiseren. Corona kreeg de Ronde van Hank niet klein, de wegwerkzaamheden van de gemeente Altena wel. Maar de organisatie laat weten: “Volgend jaar zijn we terug! En wie weet zelfs met een stukje asfalt in het parcours.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl