Bidden voor Altena in Wijk en Aalburg

Foto: Archief
15 juli 2022, 20:52
Verlopen

WIJK EN AALBURG - "Zou het niet goed en mooi zijn als we als christenen eensgezind gaan bidden voor ons prachtige Altena?" Aldus de werkgroep Bidden voor Altena.

“Bid mee voor ons gemeentebestuur, scholen ,ouderen, jongeren, inwoners, vluchtelingen, zorgmedewerkers, ondernemers, hulpverleners en kerken. Er is afgelopen maand veel gepasseerd, genoeg om voor te bidden en te danken.”

Deze maand op woensdagavond 20 juli in Hervormd Wijk in het voormalige gemeentehuis aan de Grote Kerkstraat 32 in Wijk en Aalburg. De inloop is vanaf 19.15 uur. De aanvang is om 19.30 uur. U bent van harte uitgenodigd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl