Bedenk een naam voor MFA Almkerk

Foto: Gemeente Altena
17 juli 2022, 12:09
Verlopen

ALMKERK - Almkerk krijgt een nieuwe multifunctionele accommodatie. Het gebouw biedt huisvesting voor diverse organisaties, waaronder twee basisscholen, een kinderopvang, een bibliotheek, een consultatiebureau en een logopediepraktijk.

De accommodatie brengt diverse functies voor kinderen samen en krijgt faciliteiten voor alle in- en omwoners van Almkerk om te leren, spelen, ontmoeten en sporten. Met het thema ‘Allemaal aan de Alm’ legt de accommodatie focus op de verbindende functie in de omgeving, maar ook op verbinding met het water van de Alm en de natuur van de regio. De accommodatie gaat namelijk de functie van Het Verlaat aan de Voorstraat overnemen en vernieuwen. Het wordt een plek om samen te sporten en allerlei vormen van vrijetijdsbesteding uit te oefenen.

Gemeente Altena nodigt inwoners uit om mee te denken over een passende naam en suggesties in te dienen. Een naamsuggestie indienen voor de multifunctionele accommodatie Almkerk kan via: www.gemeentealtena.nl/mfa-almkerk. Een commissie kiest in september samen met kinderen de naam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl