Shah Sheikkariem presenteert boek ‘Vitaal Platteland’

Foto: Altena Lokaal
19 juli 2022, 17:40
Verlopen

ALTENA - Shah Shaikkariem, wethouder in de gemeente Altena, deed als consultant, interim-manager en bestuurder veel ervaring op in plattelandsregio's in Brabant en Gelderland. Samen met trendwatcher Adjiedj Bakas brengen zij het boek 'Vitaal Platteland' uit.

Het platteland is dezer dagen vooral in het nieuws in verband met de stikstofcrisis. Maar er is op het platteland veel meer aan de hand, aldus auteur Shah Shaikkariem. In dit boek worden trends en kansen voor het platteland in kaart gebracht.

De auteurs boden op 11 juli in Den Haag het eerste exemplaar van hun boek aan VNG-voorzitter Jan van Zanen. Shah Shaikkariem kennen we als wethouder in de gemeente Altena. Trendwatcher Adjiedj Bakas publiceerde als outsider al eerder over trends die tot een revitalisering van het platteland kunnen leiden. Gezamenlijk schreven zij dit boek dat verschillende visies, denkwerelden en verschillende vormen van kennis en creativiteit bij elkaar brengt. Jan van Zanen, voorzitter van de Vereniging van Nederlandse gemeenten (VNG) schreef het voorwoord. Het boek is verkrijgbaar als eBook bij diverse online verkooppunten en bij Cigo in Wijk en Aalburg.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl