Historische Vereniging Werkendam organiseert fietstocht

Foto: Historische Vereniging
22 juli 2022, 22:42
Verlopen

WERKENDAM - Op zaterdag 20 augustus kan iedereen deelnemen aan een leuke fietstocht, georganiseerd door de Historische Vereniging Werkendam. Leden en niet-leden zijn van harte welkom om samen de Biesbosch te doorkruisen en na afloop deel te nemen aan een heerlijke barbecue.

Het vertrek is om 14.00 uur bij het Andries Visserhuis aan de Slikstraat 15 te Werkendam. U krijgt daar bij vertrek de route uitgereikt. Rond 15.00 uur is er een koffiemoment bij de Seleviahoeve en rond 16.30 uur zal u terugkeren bij het Andries Visserhuis.

U kunt tot 1 augustus opgeven via het e-mailadres info@sonotours.nl. Aan de fietstocht zijn geen kosten verbonden. Wilt u ook aansluiten bij de barbecue? Dan bedragen de kosten € 15,- per persoon exclusief drankjes. Dat bedrag moet van tevoren worden overgemaakt op rekening NL25 RABO 03687 44620 t.n.v. Historische Vereniging BBQ. Dit is meteen uw bewijs van inschrijving.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl