Jaarmarkt Giessen editie 55 op 8, 9 en 10 september

Foto: Archief
22 juli 2022, 22:30
Verlopen

GIESSEN - De jaarmarkt in Giessen behoeft na alle eerdere edities weinig introductie. De 'Giessense Mért' wordt dit jaar voor de 55e keer gehouden op donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 september. Tijdens de jaarmarkt, die uit circa 120 kramen bestaat, worden er tal van activiteiten georganiseerd.

Zo is er onder andere een kermis, een hardloopronde en een wielerronde. Op donderdagavond 8 september om 19.00 uur zal de jaarmarkt officieel door wethouder Shah Sheikkareim geopend worden in sporthal De Jager, waarna Break Squad uit Gorinchem een optreden zal geven. Dit jaar zal Giessen tijdens de jaarmarkt ook weer verlicht zijn. Het thema voor dit jaar is: TV-programma’s. Speciaal voor de jaarmarkt is er dit jaar een biertje, genaamd ‘Giessens Blond’, gebrouwen door de Gebalde Vuist. Dit blonde bier van 8 procent zal te koop zijn tijdens de Mért in de vorm van een vierpak.

De locatie van de rommelmarkt op zaterdagochtend van 08.00 tot 12.00 uur is dit jaar gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren. Met de wijzing wordt getracht de Rommelmarkt meer te centreren rondom de braderie. Het complete programma staat te lezen op www.jaarmarkt-giessen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl