Lage waterstand zorgt nog niet voor problemen op veerverbindingen

Foto: Archief
5 augustus 2022, 17:18
Verlopen

REGIO - De aanhoudende lage waterstand zorgt nog niet voor problemen op de veerverbindingen van Riveer. Toch wordt de situatie nauwlettend in de gaten gehouden.

Voor de voet- en fietsveren rondom Gorinchem en het autoveer Aalst-Veen worden geen problemen verwacht. De steigers worden echter wel steeds steiler en soms moeten passagiers opletten bij het aan boord stappen. Wanneer het nodig is om dit veer gedurende de dag, tijdens de laagste waterstand, te stremmen, ontvangen reizigers hierover een pushbericht via de Riveer app.

Zolang het veilig kan, blijft Riveer varen voor alle passagiers. Als het toch tot een stremming komt, zal deze in eerste instantie alleen gelden voor gemotoriseerd verkeer. Voor voetgangers en (brom-)fietsers kan de overtocht nog wel gemaakt worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl