Collecte-actieweek voor Dierenasiel Gorinchem

Foto: Archief
11 augustus 2022, 10:15
Verlopen

REGIO - Het Dierenasiel Gorinchem en omstreken krijgt de laatste weken aan de lopende band dieren in nood binnen. Dierenambulances treffen ze aan in het buitengebied van de stad, maar ook in Werkendam, Hank en Woudrichem.

Veel dieren hebben medicijnen en speciaal voer nodig om aan te sterken. Om dit te bekostigen, komt er een collecte-actieweek. Ook in kernen van Altena zoekt het dierenasiel mensen die een of twee avonden in een aantal straten in hun eigen buurt langs de deuren willen gaan.

De actieweek start maandag 29 augustus en duurt tot en met zaterdag 3 september. Aanmelden kan door een mail te sturen naar penningmeester@dierenasielgorinchem.nl of bellen naar collectecoördinator Riekie Maat op telefoonnummer 06 Р460 974 71.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl