Gijs van der Louw tekent eerste jaarcontract bij Kozakken Boys

Foto: Hans Kieboom
11 augustus 2022, 17:00
Verlopen

WERKENDAM - Gijs van der Louw tekent zijn eerste jaarcontract bij Kozakken Boys in Werkendam.

Van de Louw is 20 jaar, woonachtig in Dussen en geen onbekende bij Kozakken Boys. Vorig seizoen maakte hij op 26 mei zijn debuut tegen Quick Boys en hij stond sindsdien in vijf officiële wedstrijden al op het veld. Zijn favoriete positie is links voorin, maar hij kan ook prima uit de voeten in de aanval op de rechterflank.

Van der Louw vindt Kozakken Boys een grote club en de sfeer spreekt hem heel erg aan. Hij wil zichzelf graag laten zien en ontwikkelen op het hoogste amateurniveau en hoopt belangrijk te kunnen zijn voor het eerste elftal.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl