Kozakken Boys breekt contract met Daniel de Silva Mendes open

16 augustus 2022, 17:35
Verlopen

WERKENDAM - Kozakken Boys heeft het contract met Daniel de Silva Mendes opengebroken. De 21-jarige verdediger heeft bijgetekend tot de zomer van 2024.

De Silva Mendes speelde vorig seizoen nog in Kozakken Boys onder 23, maakte af en toe minuten in de hoofdmacht en tekende begin 2022 zijn eerste contract op de Werkendamse Zwaaier. In de voorbereiding maakte hij een goede indruk bij de A-selectie. Reden voor Kozakken Boys om zijn contract met een jaar te verlengen.

Kozakken Boys sloot afgelopen zaterdag een succesvolle voorbereiding af met een gemakkelijke overwinning op Achilles Veen. Het werd 4-0. De Altena-derby was het hoogtepunt van de open dag van de Werkendamse voetbalclub. Kozakken Boys lijkt klaar voor de competitie. Komende zaterdag start de competitie met de wedstrijd Kozakken Boys – Excelsior Maassluis. Om 15.00 uur wordt er afgetrapt in Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl