Man uit Werkendam overleden na ongeluk op A27 bij Oosterhout

Foto: Archief
22 augustus 2022, 16:59
Verlopen

OOSTERHOUT/WERKENDAM - Een van de drie mensen die zondag gewond raakten bij een auto-ongeluk op de A27 bij Oosterhout is overleden. Dat maakte de politie maandagmiddag bekend. Het gaat om een 30-jarige man uit Werkendam.

Het ongeluk gebeurde zondagochtend rond 7.30 uur. Er waren twee auto’s bij het ongeval betrokken. Twee slachtoffers moesten door de hulpverleners uit hun auto bevrijd worden. Het derde slachtoffer kon zelf uit de auto komen. Vanwege de ernst van de situatie landden er twee traumaheli’s. De gewonden werden met spoed naar een ziekenhuis gebracht, maar daar overleed de 30-jarige man uit Werkendam alsnog aan zijn verwondingen.

Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht. De A27 was zondagochtend tot 9.30 uur in beide richtingen afgesloten tussen Breda-Noord en Oosterhout-Zuid.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl