Boerenerfdag in Wijk en Aalburg bij Buffelgaard Verschure

Foto: Berdine den Hartog
23 augustus 2022, 11:02
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op zaterdag 27 augustus opent familie Verschure van Buffelgaard Verschure hun deuren voor de Boerenerfdag 2022. In Wijk en Aalburg runnen zij een moderne buffelmelkerij met 120 waterbuffels en waterbuffelkalfjes.

Zij en de organisatie hebben er in ieder geval al heel veel zin in. Ook dit jaar, de zeventiende editie, belooft weer een fantastische, gezellige en leerzame dag te worden. De Boerenerfdag is inmiddels een begrip in Altena. Omdat het ieder jaar op een ander bedrijf is, is er ieder jaar weer iets heel anders te zien. Leer alles over waterbuffels, bekijk de machines van dichtbij, ontdek wat een buffel eet en ervaar zo wat familie Verschure allemaal doet.

Ook voor de kinderen is er van alles te doen: een springkussen waar ze zich helemaal uit kunnen leven, een heerlijk ponyritje en nog veel meer leuke activiteiten. Daarnaast kunt u op het terras genieten van een bakje koffie en een heerlijke plak zelfgebakken cake. Verder presenteren lokale organisaties en ondernemers zich graag aan u. De Boerenerfdag is een jaarlijks evenement van Puur uit Altena. Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur aan de Klaverplak 1 in Wijk en Aalburg.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl