Keurmerk Veilig en Schoon voor Zwembad Bijtelskil

Foto: Sander van Strien
2 september 2022, 08:51
Verlopen

SLEEUWIJK - Zwembad Bijtelskil in Sleeuwijk heeft het keurmerk Veilig en Schoon van stichting Zwembadkeur ontvangen. Dat is voor het eerst in haar bestaan.

Bijtelskil treedt daarmee toe tot het selecte gezelschap van 44 procent van de openbare zwembaden dat dit keurmerk heeft. Alle Nederlandse zwembaden moeten voldoen aan bepaalde wet- en regelgeving. Het keurmerk is een waarborg dat dit ook daadwerkelijk het geval is en geeft aan dat de hygiëne en veiligheid in orde zijn.

Afgelopen maandag vond de uitreiking plaats tijdens een klein feestje. Daar zei wethouder Shah Sheikkariem trots te zijn op het behalen van het Zwembadkeur en schreef de verdienste volledig toe aan de inzet van het team van Zwembad Bijtelskil.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl