Openingsweekend van het winterwerk in de Nederlandse Hervormde Gemeente in Nieuwendijk

Foto: Website Nederlandse Hervormde Gemeente Nieuwendijk
2 september 2022, 08:45
Verlopen

NIEUWENDIJK - Op zaterdag 17 en zondag 18 september 2022 vindt de opening plaats van het winterwerk in de Nederlandse Hervormde Gemeente in Nieuwendijk.

Op zaterdag 17 september is een verkoopdag waar veel producten te koop worden aangeboden zoals cake, taart, koek, slaatjes, sappen en jammen. Ook andere producten zoals vogelhuisjes, bloemstukjes, poppenkleertjes, kaarten, cadeauartikelen, zelf gebreide sokken en nog veel meer. U kunt enveloppen trekken en de kinderen kunnen peertjes plukken met leuke prijzen. Ook kunnen kinderen zich laten schminken en worden er pannenkoeken gebakken.

De verkoopdag is deze dag van 9.15 tot ongeveer 14.00 uur. En de trekking van de grote verloting is rond 13.45 uur. Op zondag 18 september om 10.00 uur is er de kerkdienst om over het winterwerk een Zegen te vragen. U vindt de Nederlandse Hervormde Kerk aan de Biesboschstraat 18 in Nieuwendijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl