Gratis EHBO advies voor eerste hulp bij ongelukjes

Foto: Aangeleverd
3 september 2022, 05:49
Verlopen

WERKENDAM - Op dinsdag 13 september van 20.00 tot 21.30 uur organiseert LimonadeBrigade Altena in samenwerking met KNV EHBO afdeling Werkendam een EHBO avond voor huis-tuin-en-keuken ongelukjes.

Wat doet u als uw kind een kraal in zijn neus stopt, de theepot van tafel stoot of van de trap valt? Een ongeluk zit in een klein hoekje en de meeste ongelukken gebeuren thuis. Hoe fijn is het dan als u voorbereid bent en weet hoe u adequaat en snel kan reageren op veelvoorkomende huis-tuin-en-keuken ongelukjes.

U kunt ook zelf situaties inbrengen, die besproken worden en waarvoor u gelegenheid krijgt om mee te oefenen. De EHBO-avond is gratis en aanmelden is niet nodig. De locatie is in het Vlechtwerk aan de H.J. Roubosstraat 3-5 in Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl