VVD Altena stelt schriftelijk vragen over kruispunt Duijlweg / Midgraaf

Foto: Archief
7 september 2022, 22:43
Verlopen

ALMKERK - Namens VVD Altena stelde Jan Kolff op 5 september vragen aan het college over de kruising Duijlweg/Midgraaf in Almkerk.

De VVD maakt zich zorgen over de verkeerssituatie op de kruising. Volgens raadslid Kolff heeft de VVD al meerdere keren aandacht gevraagd voor de kruising Duijlweg/Midgraaf. Onlangs was er weer een ongeval op de kruising. Naar aanleiding van eerdere ongevallen heeft de gemeente Altena maatregelen uitgevoerd.

De gemeente heeft ervoor gekozen de gelijkwaardige kruising te handhaven, waardoor voertuigen elkaar nog steeds op hoge snelheid kunnen kruisen. In de ogen van VVD Altena heeft de gemeente Altena het werkelijke probleem dus niet opgelost. De VVD stelt voor om een S-bocht te realiseren zoals aan de Biesheuvelweg. 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl