A27 vrijdagavond korte tijd afgesloten na ongeluk

Foto: Archief
11 september 2022, 18:09
Verlopen

GORINCHEM - Op de A27 bij Gorinchem is afgelopen vrijdagavond een auto op de zijkant terecht gekomen.

Het ongeluk gebeurde nabij de afrit van industriegebied Avelingen, kort voor de Merwedebrug. De snelweg moest na het ongeval even worden afgesloten voor verkeer richting Breda. Het verkeer werd over de op- en afrit van de afslag Avelingen geleid. Het verkeer dat vlak achter het ongeval stond, werd erlangs geleid.

Onduidelijk is waardoor de auto kantelde. Het ongeluk gebeurde rond 21.30 uur. De hulpdiensten werden gealarmeerd, maar niemand liep ernstige verwondingen op. Om 22.15 uur werd het voertuig van de snelweg afgesleept.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl